Центр ремесел «Дунстан» в рамках проєкту «Творчість лікує!», який реалізовується за підтримки Українського культурного Фонду , відвідав Ладижинський міжшкільний навчально-виробничий центр по розвитку художніх промислів та народних ремесел «Спадщина».

Нас дуже вразила велика кількість різноманітних гуртків, високий рівень робіт майстрів та учнів центру, дуже гарна інфраструктура та щирість керівництва Центру «Спадщина». Обговорили питання співпраці щодо обміну досвідом у проведенні заходів для дітей з особливими освітніми потребами та спільної участі майстрів у фестивалі ремесел «Дунстан», який запланували на травень 2022 року.

Дякуємо директору Центру – Король Інні Борисівні за цікаву екскурсію та гостинність!

Всього проєкт «Творчість лікує!» розрахований на 192 дітей з особливими освітніми потребами, які беруть участь у локальних та виїзних програмах Центру ремесел «Дунстан» . Методики та отримані результати проєкту будуть покладені в основу унікального методичного посібника з арт-терапії, який планують випустити наприкінці жовтня 2021 року.

Центр ремесел «Дунстан» запрошує до співпраці школи та організації для проведення групових майстер-класів з народних ремесел, культурних заходів та культурно-розважальних програм сімейного та корпоративного відпочинку. Про наші програми можна дізнатися на сайті – www.dunstan.org.ua

З приводу співпраці просимо звертатися за тел.: 066 453 09 63 або email: dunstanfest@gmail.com

Тож ми говоримо всім — до нової зустрічі!

Команда проєкту «Творчість лікує!» Центру ремесел «Дунстан»